Deze Botox-behandeling is populair onder Kpop-artiesten die er perfect uit willen zien

Author : wkomara8
Publish Date : 2021-04-20 13:07:47
Deze Botox-behandeling is populair onder Kpop-artiesten die er perfect uit willen zien

KPop-artiesten moeten er perfect uitzien. Het is geen geheim dat behandelingen zoals fillers, Botox en zelfs plastische chirurgie vaak worden uitgevoerd om uw uiterlijk te verbeteren. Schoonheidsexperts onthullen ook esthetische procedures die vaak worden toegepast op idolen. Er wordt gezegd dat Botox op de neusgaten een van de meest recent gekozen is om unieke redenen.

In de nieuwste YouTube-video AYO legt de directeur van schoonheidskliniek Moon Clinic, Park Moon Soo, uit welke behandelingen idolen vaak doen. Een van hun schoonheidsgeheimen die velen misschien al kennen, is Botox. Deze injecties worden over het algemeen uitgevoerd om de spieren te ontspannen, zodat rimpels worden verminderd en het gezicht steviger wordt.

Maar niet alleen in delen als het voorhoofd, de wenkbrauwen en de lippen, de laatste tijd spuiten idolen ook vaak Botox in de neusgaten. Om niet scherper te lijken, werd Botox daar ingespoten omwille van 'prestatie'.

De gezichten van KPop-artiesten zijn vaak gesloten, vooral tijdens het 'einde' van nummers wanneer ze worden uitgevoerd op muziekshows. In die tijd hapten idolen meestal naar adem omdat ze moe waren na het dansen en zingen. Dit zal zeker hun uitdrukking beïnvloeden, evenals de neus die probeert in en uit te ademen. Het uiterlijk van de neus die te 'leeggelopen' is, lijkt op camera niet goed. Daarom wordt daar Botox geïnjecteerd.

Zelfs het uitzetten van je neus kan een probleem zijn omdat idoolgezichten gesloten zijn, "zei Park Moon Soo." Als je Botox bent, kun je niet bewegen (je neusspieren). Zelfs als je naar adem snakt, blijft je neus stil, 'voegde hij eraan toe.

Dit wordt ook ondersteund door de verklaring van Way, een voormalig idool die lid was van Crayon Pop. In een van zijn YouTube-video's geeft hij toe dat idolen vaak Botox op de neusgaten zitten om ze er mooier uit te laten zien op het podium. Hij gaf ook toe dat deze behandeling behoorlijk pijnlijk was omdat deze in een gevoelig gebied werd gedaan.

Tekenen van vroegtijdige veroudering verschijnen, kan het worden behandeld? Dit zei de dermatoloog

https://detective-conan-anime-tms.tumblr.com/
https://detective-tms-entertainment.tumblr.com/
https://detective-conan-minami-takayama.tumblr.com/

Many people yearn to have healthy and youthful skin. However, due to several factors, the skin can age faster. Fortunately some skin aging can still be treated. While some aging is already severe, it will be very difficult or even irreversible. Then what kind of aging is still classified as mild and can be treated?

https://detective-conan-animation.tumblr.com/

Volgens een dermatoloog, Litya Ayu, in een persconferentie met L'Oréal, kan de gemiddelde vorm van veroudering nog steeds worden behandeld gezien de steeds geavanceerdere technologie van vandaag. Maar inderdaad, veroudering als gevolg van leeftijdsfactoren zal moeilijk te behandelen zijn.

"Het lichtste is een droge huid, en omdat de huid droog, uitgedroogd, vochtgebrek is, ziet ze er ruw, dof, dan niet glanzend, niet stralend uit. worden voorkomen van verdamping. meer water, zodat de huid meer gehydrateerd kan worden, ”verklaarde dokter Litya Ayu Kanya Anindya op een virtuele persconferentie voor de lancering van L'Oréal Paris UV Defender op donderdag.

https://detective-conan-animation-action.tumblr.com/

Dokter Litya legde uit dat veroudering in de vorm van fijne rimpels nog steeds kan worden behandeld met behandeling en het gebruik van actuele actieve ingrediënten die topisch worden aangebracht. Ondertussen kunnen rimpels als gevolg van spierbeweging worden gerepareerd en geremd met botoliinum-toxine-injecties. Ondertussen kunnen pigmentvlekken of wat melasma of puistjes worden genoemd nog steeds worden overwonnen met een combinatie van verschillende behandelingen of therapieën.

"Wat nogal moeilijk is als je elasticiteit bent kwijtgeraakt, moet je combineren met acties in de vorm van een laser of op energie gebaseerd apparaat. Wat niet kan worden opgelost, is misschien als het echt losse veroudering is. Het kan niet worden overwonnen", zei de dokter.

Daarom is zonnebrandcrème of sunblock erg belangrijk om elke dag te gebruiken. Naast het beschermen van de huid tegen blootstelling aan de zon, kan zonnebrandcrème ook helpen bij het bestrijden van huidveroudering.

5 eenvoudige dingen die 's ochtends voor een goed humeur zorgen

Het is normaal dat je uit je martelende routine wilt verdwijnen. Maar dat is helemaal geen oplossing, dames. Je kunt een korte pauze nemen om grote risico's te vermijden, zolang je maar bedenkt dat er nog leuke dagen kunnen worden gecreëerd.
U hoeft geen grote inspanning te doen om het met plezier onder ogen te zien. In feite kunnen simpele dingen die 's ochtends gedaan worden de stemming verbeteren, weet je. Geloof het niet? Kom op, probeer de volgende eenvoudige tips toe te passen!

Het bed opmaken

Aangezien uw bed uw verantwoordelijkheid is, moet u beginnen met het opruimen van de lakens als u wakker wordt. U hoeft niet op de tijd te wachten, dames. Het zien van een keurig bed zal het enthousiasme voor het uitvoeren van activiteiten vergroten.

Nadat je ervoor hebt gezorgd dat je kamer netjes is, kun je vanuit elke hoek van het huis overal naartoe. Net zoals grote dingen moeten beginnen met kleine dingen, geef dan eerst prioriteit aan uw persoonlijke ruimte.

Maak een planning

Terwijl u zit om energie te verzamelen voordat u de kamer verlaat, kunt u een plan voor de dag opstellen. Wil je vandaag dingen gedaan krijgen of ergens heen gaan? Gegarandeerd dat elk bedrijf gemakkelijker op te lossen is.

Het is gemakkelijker om elke interesse in fasen te prioriteren dan deze tegelijkertijd te voltooien. Onthoud dat u geen robot bent die stand-by moet staan. Dit soort dingen kan uw dag minder leuk maken.

Drinkwater

Water is inderdaad geschikt om bij elke activiteit een trouwe vriend te zijn. Of uw lichaam nu moe is voordat u naar bed gaat of zich voorbereidt op een goed humeur, er mag geen gewoon water achterblijven.

Behalve dat het in staat is om gifstoffen in het lichaam te neutraliseren, is het ook erg goed in het behouden van je schoonheid, dames. Omdat het helpt om de productiviteit te verhogen, zult u veel meer opgewonden zijn wanneer u de ochtend begint door aan uw vochtbehoeften te voldoen.

Douche voor activiteit

U zult zich veel meer moe voelen als u uw lichaam niet de kans heeft gegeven om in contact te komen met water. U kunt alles doen voordat u gaat douchen, maar uw geest is niet per se zo goed als na het douchen.

Het afvoeren van vers water in het lichaam helpt echt om 's ochtends een aangenaam gevoel te geven, weet je. Als u nog steeds lui bent voordat u aan activiteiten begint, kan dit het gevolg zijn van het feit dat uw lichaam wordt meegesleept door een rustgevende atmosfeer.

Ontbijt

Wil je een strak schema dat moet worden ingevuld, dan moet het ontbijt alsnog in de lijst worden opgenomen. Je kunt het combineren met de lunch, maar je lichaam is niet per se klaar om de dag door te komen met de gewoonte.

Een vullende maag is veel leuker dan veel honger hebben. Naast het behouden van een goed humeur, helpt het ontbijt u om uw lichaam te beschermen tegen ziekten en om de cognitieve vaardigheden van uw hersenen te verbeteren.

Het starten van een leuke ochtend is erg belangrijk voor uw activiteiten gedurende de dag. Houd je humeur vast, zodat je je niet snel verveelt in je routine. Kom op, laten we beginnen met het implementeren van deze eenvoudige gewoonten!Category : health

Benefits of Playing With Your Dog

Benefits of Playing With Your Dog

- Everyone knows that playing games with your dog is fun, but what we don’t often consider is that the benefits of play go well beyond just having fun.